Glass

Energiglass og U-verdier

Energibesparende glass er en god og langsiktig investering. Hvor god isoleringsevne et glass har måles i U-verdier. Jo lavere U-verdi, desto større isoleringsevne. Vi leverer i dag flere forskjellige typer isolerglass tilpasset de forskjellige behov.

Støydempende glass

Støy er i dag et voksende problem, f.eks. langs sterkt trafikkerte veier. Ved å velge et glass med støydempende egenskaper vil det selv i slike områder være mulig å ha store vinduer og glassfelt uten å bli plaget av støy. Tykkelse på glasset, avstanden mellom glassene og om glassene er laminert eller ikke er alle faktorer som forbedrer støydempingen på et glass. Støydempende glass har et stort bruksområde og kan benyttes i samtlige av våre vindusmodeller.

Sikkerhetsglass

Produksjon av sikkerhetsglass foregår ved at glassene blir herdet og/eller laminert. Et herdet glass gir en økt beskyttelse mot slag, støt og varmespenninger. Ved laminering påføres glasset en plastfolie som igjen gjør glasset «seigt» og vanskeligere å trenge gjennom.

Begge metodene gir et glass med minimal fare for kuttskader. Ved bruk av sikkerhetsglass kan du trygt skape interiør med fri gjennomsikt og rikelig med dagslys, selv på de mest utsatte steder.

Dekorglass

I dag finnes det en rekke forskjellige typer dekorglass å velge mellom, som alle utvilsomt vil kunne sette særpreg på vinduet. Igjen kan vi vel si at det er de små detaljene som kan utgjøre den store forskjellen.

Råd og veiledning

Utvalget i dag er stort og omfattende når det kommer til valg av forskjellige glasstyper. Kontakt oss, så hjelper vi deg med å velge glasstypen som passer best til din bruk.

Kontakt oss

Har du spørsmål vedrørende noen av våre tjenester? Send oss en melding via kontaktskjemaet, så kommer vi tilbake til deg – eller ring oss for en hyggelig og uforpliktende prat.

Send oss en melding